За ученике 4. разреда се организују часови предметне наставе ради упознавања ученика са  наставницима који ће реализовати наставу у петом разреду и са предметима које ће ученици имати у петом разреду.

        Наставнице Технике и технологије и Информатике и рачунарства, Војка Лазаревић и Рада Радовић, су одржале заједно час у одељењу 42 у кабинету за информатику и упознале их са начином реализације часова и правилима понашања ученика у кабинету као и са самим предметима (план и програм рада, начин оцењивања, начин реализације практичних вежби...).


1.11.2019.година

        Поред много занимљивих актиности које предшколци у Злакуси и Крвавцима, са својом васпитачицама реализују, данас су реализовали, за њих посебну активност: у госте су им дошле баке. Мала руке месиле су тесто, правили разне облике и тако унапређивали моторичке способности, који су предуслов и за правилно писање. Дружење са старијима и учење од њих, још један је од начина да боравак у предшколској групи буде интересантан. Да је уживање у активностима било комплетно, говоре и осмеси на лицима деце.


diving smiley emoticonОсновна школа „Алeкса Дeјовић" Сeвојно у оквиру рeдовних часова физичког и здравствeног васпитања, за 88 учeника из чeтири одeљeња пeтог разрeда (три из Сeвојна и јeдно из Крваваца), организовала јe наставу пливања на Градском базeну у Ужицу. Порeд наставника физичког из Школe, бeсплатну стручну помоћ у савладавању наставe пливања пружио нам јe Пливачки клуб Ужицe. ЈП „Вeлики парк" Ужицe бeсплатно јe уступило тeрминe за рeализацију часова, а Град Ужицe новчана срeдства у износу од прeко 100.000 динара за прeвоз учeника. Укупно јe рeализовано прeко 30 сати пливања по учeнику.


Одељење: 22; Учитељица: Бранка Полимчевић


Одељење: 21; Учитељица: Биљана Матијевић


pepeljuga       Учитељ: Радован Павловић

      Драмски приказ текста "Пепељуга" А. Поповића у извођењу ученика  IV6 , ИО Злакуса


 

images     

      ИО у Злакуси, одељење - III6,

      Учитељ: Радован Павловић

      Тематски дан: Занат


Одељење: I у ИО Крвавци

Тема: Јесен

 Учитељица: Биљана Матијевић


        kuvarНа часу Народне традиције, у одељењу III6 у реализацији учитеља Радована Павловића, реализована је наставна јединица "Посластичар".


Тема часа: Животиње

Учитељица: Весна Костић


У одељењу I2, реализован је тематски дан "Животиње".

Учитељица: Ивана Божовић


 

Тема: Животиње

Учитељица: Борка Веизовић