Једанаест ученика осмог разреда наше Школе имало је прилику да 27. маја и 3. јуна 2022. године посети Пољопривредну школу „Љубо Мићић“ са домом ученика у Пожеги. Ученици су се упознали са основном делатношћу Школе - образовање ученика за стицање средњег образовања за даље школовање у трајању од три, односно четири године у области пољопривреде, образујући нове, младе, будуће стручњаке области у подручју рада пољопривреда, производња и прерада хране. За четворогодишње школовање су верификовани смерови – ветеринарски техничар и пољопривредни техничар. За трогодишње школовање будући ученици се могу определити за смерове – пекар, месар, руковалац механичар пољопривредне технике и цвећар-вртлар.


Представнице Техничке школе „Радоје Љубичић“ Ужице су у четвртак, 2. јуна 2022. године одржале презентацију своје школе за ученике осмог разреда. Представљен је и нови смер – геометар. У овој уписној години Школа представља шест атрактивних и тражених занимања у три подручја рада.


          Ученици и наставници наше школе су у среду, 1. јуна 2022. године у Школи присуствовали презентацији дефицитарних и атрактивних занимања. Презентација је била намењена ученицима, наставницима и члановима Савета родитеља другог циклуса образовања.  


        У циљу што ефикаснијег укључивања у савремене облике учења и жељи да помогне малим матурантима да обнове градиво од петог до осмог разреда, Радио-телевизија Војводине ће од 01. априла почети да на свом сајту објављује видео прилоге задатака из седам предмета, којима је обухваћено градиво за полагање мале матуре. На сајту rtv.rs, у одељку “Дигиталне припреме за малу матуру”, ученици ће имати прилику да сваког радног дана погледају избор од три до укупно две стотине задатака из математике, српског језика, биологије, хемије, физике, географије и историје.

https://zuov.gov.rs/digitalna-priprema-za-malu-maturu-na-sajtu-radio-televizije-vojvodine/

https://rtv.rs/matura


 

 

       Имајући у виду епидемиолошку ситуацију, ове године Геодетска техничка школа отвориће своја врата за мале матуранте и њихове родитеље сваког понедељка од 17:00 до 18:00 часова.

Geodetska skola1


ПРЕДСТАВЉАЊЕ ОБРАЗОВНИХ ПРОФИЛА ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ "РАДОЈЕ ЉУБИЧИЋ", УЖИЦЕ

Четвртак, 13. мај · 12:00–1:00pm
Google Meet подаци за улазак
Линк до видео позива: https://meet.google.com/qmg-pcyu-yot

plakat google meet


 

     Портал ,,Моја средња школа" који омогућава онлајн упис средњошколцима на једном месту почео је са радом. Ту можете наћи све информације и сервисе који су били доступни и у ранијем периоду, али не на тако јединствен начин. Уз помоћ портала, на којем ће моћи све да се уради на једном месту када је реч о упису у средње школе, биће смањен стрес родитељима и ученицима, којима тај упис представља ,,шок" као и упис у први разред основне школе. 

Линк - портал ,,Моја средња школа"

Линк Зелена учионица - О порталу


      На следећим линковима можете сазнати више информација о смеровима који су планирани у Економској школи у Ужицу за школску 2021/2022.годину

Економски техничар

Финансијски администратор

Пословни администратор

Царински техничар

Службеник у банкарству и осигурању

Техничар обезбеђења


 

    Припремна настава из математике, за упис нове генерације ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику, ће се  одржавати у Ужичкој гимназији сваке суботе почев од 13.3.2021. у термину од  9.00 до 11.00 сати. Наставу ће реализовати професори математике из Ужичке гимназије. 

Линк за бесплатну онлајн припремну наставу преко сајта:  http://www.cmt.edu.rs

Зашто уписати рачунарско одељење?

Спортско одељење

Промоција школе


pnastava

    Више информација о завршном испиту, начину бодовања и средњим школама можете прочитати на сајту

ЕДУКАЦИЈА


 

       Завршни испит за ученике 8.разреда је одржан у периоду од 18-20.06.2018, од 9-11 часова. Ученици наше школе су полагали у просторијама школе. Завршни испит је полагало 98 ученика. У следећој табели можете видети упоредну анализу бодова на крају разреда и бодова освојених на завршном испиту за све школе златиборског округа.