Пријављивање ученика за полагање пријемног испита за упис у школе за ученике са посебним способностима за школску 2020/2021. годину, обавља се  електронски, путем веб пријаве  на адреси https://prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs/.

Пријављивање почиње уторак, 31.3.2020. године и траје закључно са уторком 7.4.2020. године.

Више информација  о начину пријављивања за полагање пријемног испита прочитајте на следећем ЛИНК-у.


План припремне наставе за завршни испит 2019/2020.године можете преузети на слдећем ЛИНК-у


 

zavrsni ispit

Упутство за родитеље (старатеље)

Упутство за ученике

Сајт министарства на коме можете пратити податке о ученицима налази се на следећем линку - ПОДАЦИ О УЧЕНИЦИМА

Податке о ученику добијате када укуцате шифру ученика.


 

       Завршни испит за ученике 8.разреда је одржан у периоду од 18-20.06.2018, од 9-11 часова. Ученици наше школе су полагали у просторијама школе. Завршни испит је полагало 98 ученика. У следећој табели можете видети упоредну анализу бодова на крају разреда и бодова освојених на завршном испиту за све школе златиборског округа.

         Погледајте  анализу података о успеху наших ученика на завршном испиту школске 2016/2017.године у односу на просечне резултате на нивоу oпштине, округа и школске управе.


       Фондација Темпус, током априла, маја и јуна 2018. године, спроводи бројне активности које имају за циљ пружање подршке ученицима завршних разреда основних и средњих школа у избору следећег нивоа образовања (средње школе или факултета/високе школе).
       Ученицима и њиховим родитељима на располагању су следеће активности: предавања и вебинари за ученике, индивидуалне консултације, предавања и вебинари за родитеље и радионице за ученике. Детаљан програм подршке Темпуса можете прочитати у следећем ПЛАНУ АКТИВНОСТИ.

Подаци о просечном броју бодова наших осмака

Желимо срећан и успешан наставак школовања свим нашим ученицима!!!


Online Education      Током школске 2017/2018.године  биће организоване онлајн обуке за ученике од 5. до 8. разреда из математике и програмирања. Програм и материјале за обуку сачинила је Фондација "Центар за младе таленте" уз помоћ професора математике са Природно-математичког факултета и Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду и професора средњих школа. Један од примарних циљева обуке је подизање нивоа знања из математике што би допринело лакшој и бољој припреми за упис у средњу школу. Предвиђено време трајања обуке  је 1,5 до 2 часа недељно током школске године.


pnastava

    Више информација о завршном испиту, начину бодовања и средњим школама можете прочитати на сајту

ЕДУКАЦИЈА