Diplomа       У понедељак 12.06.2017.године у 15:00h у холу школе биће свечано додељене нааграде и дипломе "Вук Караџић", награде и диплома ученику генерације, као и посебне дипломе ученицима 8. разреда. Поред тога, биће уручена награда ученику 6. разреда за освојено друго место на републичком такмичењу.

ЧЕСТИТАМО!!!


 

     kosarka  KK Play Off са школама кошарке у Ужицу, Севојну и Крчагову вржи упис нових чланова.

Више датаља о упису погледајте на сајту

https://www.kk-playoff.com/


        1372826772 kids skipmНедеља спорта реализована је у организацији наставника физичког васпитања Чедомира Чолића и учитеља у ИО Крвавци.


Десанка Максимовић

ОШ „Алекса Дејовић“ Севојно
(за 7. и 8. разред, средњошколце и студенте)

ПОЗИВ НА ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ
16. маја 2017. године у 18:30

         Поводом рођења Десанке Максимовић 16. маја 1898. године, ОШ „Алекса Дејовић“Севојно у сарадњи са Народном библиотеком и Књижевним удружењем „Паун Петронијевић – Рујно“ из Ужица, организује такмичење у беседништву на тему:
„Ко хоће да доживи чудо...“


       01slw Заједничким снагама директора школе Влада Живановића, тренера клуба Play Off из Севојна Мићић Душка и Скоковић Живка, родитеља Милорада Андрића, Видана Антонијевића и деце која тренирају постављени су нови кошеви са зглобним обручима и клирит таблама. Сада терен на коме тренира велики број деце и на коме се рекреира велики број грађана Севојна изгледа лепше.

Више детаља на сајту клуба